It's a trap

X-wing ütközet napló & egyéb értekezések amatőr szemmel

Force Saturday bejelentés

2017. szeptember 02. 11:44 - Godgre Mos

Ha már az FFG nem mutatott be X-wing témát, majd én bemutatok nekik.

Új színes hajótalpak

A GMPBF (Godgre Mos Plastic Base Factory) bemutatja őszi kollekcióját, mellyel elsősorban, hölgy játékosok és hölgy X-wing pilóták számára fejlesztett. Elérhető színek: anilinkék, berkenye, mars viola, coral pink, oliva zöld

bases.jpg

Kártya doboz

A MCBC (Mandalorian Collector Box Company) egy meg nem nevezett munkatársa szivárogtatta ki a következő képeket. A forrás szerint a papír kártya tartó doboz minimális használat esetén is nagyon hamar leamortizálódott, ezért fogtak egy masszív változat kifejlesztésébe.

cardbox.jpg

Több jel mutat arra, hogy a termék még nem piackész. Az belső falak rögzítése még durva csavarokkal történt.

A belsőről készült képen pedig látszik, hogy a fejlesztéscsoport elválasztó lapok vélhetőleg nem férnek el, ha lecsukjuk a fedelet. Így azokat nem felfelé, hanem oldalra próbálják kilógatni (piros nyíl). Ekkor azonban a belső falak vastagságát növelni kell. Erre lehetőséget ad a bal oldalon megmaradt üres hely.

Ötletes a naracs nyíllal jelölt keresztfal, amivel a nem teli soroknál lehet megakadályozni a kártyák előre dőlését.

A doboz körülbelül 700 kártya tárolására alkalmas. Várható megjelenés 2017 szeptember vége.

cardbox_open.jpg

2 komment
Címkék: DIY

A bejegyzés trackback címe:

https://itsatrap.blog.hu/api/trackback/id/tr512798098

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Régi Olvasó 2017.09.02. 19:55:20

Na, most kaptam kedvet egy tárolódoboz legyártásához! Nem lesz ilyen profi, az biztos, de annyira tetszik az ötlet és annyit segíthet a kotorászásban, hogy már szinte érzem a faszálkát a bőröm alatt...

Godgre Mos 2017.09.03. 12:33:40

@Régi Olvasó: Azt el kell áruljam, hogy a dobozt nem én gyártottam. Hobbi boltban kaptam olyan dobozt, amibe pont beférnek magasságra a kártyák. Arra sajna nem gondoltam, hogy a kártya típus elválasztó lapok magasabbak és azok bizony már nem kérnek el. Most gyártanom kell újakat, amelyeknél oldalra lóg ki az ikon.
A dobozért, egy falapért - amiből a belső falak készültek - és a 2 színű akril festékért 1700 forintocskát fizettem.
Ez még csak a prototípus, csinálni fogok egy "végleges" változatot is.
süti beállítások módosítása